Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Incest: en beretning om seksuelt misbrug af børn" by Birgit Dagmar Johansen Skov # eBook PDF Kindle ePub Free

Incest: en beretning om seksuelt misbrug af børn

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Incest: en beretning om seksuelt misbrug af børn
  • Author : Birgit Dagmar Johansen Skov
  • Release Date : January 18, 2016
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 593 KB

Description

Incest forårsager ikke blot en hård barndom; også som voksne oplever mange incestofre katastrofale konsekvenser. Birgit Dagmar Johansen ser ikke kun på, hvad man kan gøre for ofrene, hvilke følelser overgrebene vækker i børnene, og hvordan man kan behandle krænkeren. Hun diskuterer også, hvordan forældre, pædagoger, naboer og andre familiemedlemmer kan gribe ind, inden incestforholdet overhovedet opstår, så man forhindrer, at en familie deles op i ofre og gerningsmænd.

I denne gribende bog tager sexolog og psykiater Birgit Dagmar Johansen hånd om et tabubelagt, men desværre meget relevant emne. 


Birgit Dagmar Johansen er uddannet speciallæge i psykiatri og arbejder endvidere som sexolog, parterapeut og familieterapeut. Gennem tiden har hun delt ud af sin viden om sex og parforhold i brevkasser i blandt andet Helse og Alt for damerne. Herudover har Johansen skrevet en række bøger om vidt forskellige seksuelle emner, både om de positive og de negative sider af seksualitet.


Ebook Download "Incest: en beretning om seksuelt misbrug af børn" PDF ePub Kindle